Előrebocsátom, az első 50-et olvastam végig csak. A szomszédom akart először az amvaj-ba behívni - azzal a dumával, amit Te is írsz :
"Persze lehet hogy valóban baromság amibe nagyon sok multi ,köztük az IBM és a Microsoft is milliokat nyomat bele. "
Na, mondja nekem - hát ehhez mit szólsz?
Már az Interneten is nyomolunk, és a Micro... meg IBM... stb....
Na jó, mondom, mutasd a Neten. Bediktál egy URL-t, és megnéztem, valóban az ő fényképükkel, egy Elektronikus Áruház -ba jutottunk. Ahol term. amvaj által forgalmazott cuccokat árulnak. Meg hifi (FIGY.: szándékosan írom így a hifi mint TERMÉK és nem pedig, ami még parasztország előtt, egy minőségi mutató, ami High Fidelity volt!) van (nem tom má az árát, de bődületes áron) na mindegy már 3 és négy között fáradt vagyok, lényeg hogy aztán megkeresett ugyanezzel a IBM-Microfost dumával egy másik, aztán 3-dik ismerősöm, gyanús lett. Na lényeg, hogy az összes "áruház" neve mindenkinek más, de az IP címük ugyanaz volt. Na, mikor erre rájöttem, akkor már kinyomoztam a szervert is - nem emléxem, de meglett. MAGYAR volt! (Talán trace-szel) Azután az orruk alá dugtam a szervert üzemeltető cég nevét, (mindhármuknak!) és megkérdeztem, hogy miért kell ehhez a Microfost? Meg az IBM? Na, azt a nagy hallgatást kellett volna magnóra venni! Hát ennyi pénzt öl bele a Microfost is meg az IBM is. 1 hasznom volt belőle: nem láttam egyiküket sem azóta.
"Persze lehet hogy valóban baromság amibe nagyon sok multi ,köztük az IBM és a Microsoft is milliokat nyomat bele."
Leesem a székről! És ezt akarták velem megetetni!
És sajnos azt látom, hogy Te, TÖKÉLETESEN ugyanazért vagy itt, mint amiért az említett 3 ismerősöm keresett meg engem. PONTOSAN azt a leckét mondod, amit annyiszor hallottam. Hát ez van ma éjjel 4 -kor. Sziasztok!