keheske Creative Commons License 2001.01.07 0 0 1342
lilith.24.
>Keheske, kedves, az ember alapjáratban értelmez.
Ez igy van.csak neha tul lo a celon, es mindenfele tulzasokat, baromsagokat magyaraz bele, erositve ezzel a magaak elkepzelt un.Popsztar kepet, es maris rossz az egesz..

>hogy visszajelzést kapjon
>arról, ami foglakoztatja
lsd fentebb.Es ezek a visszajelzesek el is durvulhatnak..
Amugy meg teljesen igazad van..mindenki , aki ir, es reklamozza vhol igen, valoban elismeresre var, arra, hogy felnezzenek ra, megha egy kicsiket is.es lehet, hogy emiatt egoista lesz..

de most kiterek egy hangyanyit:
rajottem, hogy miert tunik oly sokszor akos egoistanak..mert az is..de miert?
Nos, tapasztalataim azt mutatjak, hogy csak igy kepes ebben a vilagban ket labon maradni...erre en is rajottem..ha nem leszek mostantol onzobb es egoistabb, ha nem ontok magamba egy nagy adag onbizalmat, akkor elveszek..par hete a szakadek szelen tancoltam, ugymond..es meg kellett kemenyednem..s hogyha a Huseget hallgatom, nem hogy felkorbacsolja a lelkemet, hanem meg tamaszt is ad ebben az orvenyben, amiben elunk..

s most visszaterek...
HUseg-kontra- Ikon: mindeketto a legfontosabb album az eletemben..ket kivalo, mondhatni remekmu..bar azert az elso hetekben sokat kellett gondolkoznom azon, hogy melyik az IGAZI, de rajottem,hogy talan az Ikonnal job albumot kesziteni nem lehet....
Rengeteg toltes van mindket lemezben, de van am nagy kulonbseg is...
Ikon- ha valaszt nem is, de vigaszt ad amiatt, amit egesz vegig ldalolt...az Akarod meg? es az Ujvilag lezarja, kisse derusebbre, remenyteljesre alakitja at a lemez kepet.Az ongyilkos alom es a gyilkos ezust golyo es atobbi, nos, mind mind mondhatni kiboritottak annak idejen..ma mar erot adnak....
DE:
Huseg: nincs lezaras, nincs vigasztalas, csak a remenytelen tekintet a csillagos egboltra, a pusztulas, az elkeseredettseg....a Ne fajjon tobbe telitalalat volt.es elkeserito...elso hallgatasokra nem boritot ki..felkorbacsolt, felnyitotta a szememet.s nem vigasztalt, nyitva hagyott valamit, amit talan csak ket ev mulva tudhatunk meg, hogy mit...

keheske

Előzmény: lilith.24 (1329)