druss42 Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4558
folytatasa az elzonek

es amikro azthittek rosszab nem lehet , megerkeztek a harci turulok.A mesebeli madarak kepeben erkezo harci szamitogepekmegtizedeltek a kalozokat. a szemelyi eroteret vesztet kalozvezeruvoltve hatralt a zsilip fele , nem vette eszre hogy mogotte a falon kulonos fenyek mozognak.Az egyik fenyfolt megalt es kirajzolodott egy honfoglalaskori vitez a fenylo alakja, a feluletdomborodni kezdett, es a nema kommandos atlepett a normal terbe, Bor csuklovertes kezek kulcsolodtak a kalozvezer nyakara.. STB sTB

es akimaradt idezet ami a lenyeg :)

Es kezdetett vette az igazi csillagok haboruja, egy felezer eve halott, baseball-sapkas,szakallas milliomos konnyek kozt hullot volna terdre, hogy igen , igen , igen, ezt kellet volna az Elso reszeb , dehat elszurtam, most mondjatok meg mit csinaljak ! :))

Na szoval , nekem nincs bajom az elso resszel , de azert ez a ficko tenyleg tud valamit :)

REmelem atjott amit akartam , szemetek ele varazsolni azt amit en lattam amikor olvastam ezen sorokat (nem teljesen pontosan gepeltem be mindent es sokat kihagytam , de remelem azert lathato volt a lenyeg :))

Es elnezest ezert a sok szovegert :)
Ja egyebkent a kony vegig nagyon jo :) es a vegen is van egy nagy urcsata :) de azt nem irom be ...