Thx.
Én is erre gondoltam. Akkor pontosítanék:
Ahogy felvetted a küldetést menj be highrockban a kocsmába. Ott ül egz faszi aki ugz néz ki mint egy sailor.(Amugy egyedül van a kocsmában). Dumcsi vele és egxből megered a nyelve. Elmondja az előbb idézett dumát Azután irány Omory. Tényleg nem lehet megtalálni a hajókat. Beálltam az erőd mellé és lőttem mint állat. Félig széthullot erre kifogyott a lőszer! :-( Elkeseredtem és fellőptem internetre, hát itt vagyok. Holnap több lőszert viszek! Legalább már tudom,hogy nem lövöm majd hiába.Persz ki kell előbb rúgnom a társamat (Bigot),mert annyira hüje,hogy két perc alatt szétlövi az erőd. :-(
Igazi birka módjára beáll az erőd elé.
First mate kettő is van. Az egyik a kalóz szigeten mászkál az utcán. Ez a lámábbik. A másik Belflorban vagy talán Orange-ben ül a kocsmában és jajong,hogy kirugta a kormányzó. Nosza irány a kormányzó.Kormányzó lelámázza nekünk a kapitányt.Vissza kocsma,elmond lamernek,hogy mindenki lamernek tartja. Bánatában egyből hajlandó first mate lenni a a hajónkon. Persze ő a jobbik first mate.
Karakterkészlet:
Emléxszem ,hogy a rip-hez volt két vagy három font amit installálni kellet a win-hez. Esetleg az segíthet,bár amikor megpecseltem nekem is vastagbetűs lett és fekete az aktív szöveg. Lehet,hogy ez nem is bug csak izléstelenség...
Apropó idegtépő bugok:
Volt szerencsém 0 crew-ra lelőni egy hajó legénységét.Na mire megcsáklyáztam addig vagy 5-ször belémlőtt az a 0 legénység a 26 ágyut ügyesen kezelve.Lehet ,hogy félautomata fegyverek vannak a fedélzeten mint a király Berettája?
Arra is kiváncsi lennék,hogy miért éri meg Bigot capitánynak és a többi lamernek együtt hajóznia velem éveken keresztül full 250 fős legénységgel anélkül.hogy egy vasat is kapjanak a szákmányból és egy hajót sem csákjáznak meg. Tök irreális...
Egyébként én is szívesen előrántanám a kardomat a városokban és összevissza kaszabolnám a járókelőket. Főleg azt a Catherine spinét Tendales-ben amelyik állandóan vernyákol,hogy mit képzelünk,hogy megszólítjuk őt? Vagy mégjobbat tudok: Felaksztanám a főárbócra!
Bye.