Old dear Szigi, ha szarnak tartod a Kispál szövegeit, tegyed, szíved joga, nem igazán érdekel, ha meg vitatkozni akasrz róluk (de hát nem akarsz, amint arra már utaltál korábban), akkor át kéne jönnöd a Kispál topicba, ugye (de hát azt sem akarod, így nem is marad hátra más, mint hogy egyszerűen leszarozd a szövegeit. Nagy teljesítmény, na bumm!)
És hogy mi bajom volt lilith hozzászólásával? Hát olvasd csak el mégegyszer: "Szebb ívűnek és igazabbnak tartom azokat az írásműveket, albumokat, ahol kiegyenlítettebb a pozitív és a negatív művészeti energiák megjelenítése", meg hogy a ki melyik szeketet él meg valóságosnak a világból... Nem lilith lelkébe akartam gázolni, csupán kissé elvontnak tartottam ezt a megnyilatkozást, meg még értelmetlennek is - az idézett mondat jól hangzik, de igazából elég zavaros, szerintem.
Szóval pont olyan volt az a hozzászólás, mint Ákos maga: nagy szavakat használ, mindenféle energiák kivetülése, mi igazából művészek vagyunk, nem popsztárok, halleluja - épp csak ötletszerűen, mi több, önkényesn összehordott fogalmakkal+klisékkel operál! Erre próbáltam utalni már a Jim Morrisont felemlegető hozzászólásomban is. (A kötőjel után már nem a te megnyilatkozásod a téma, lilith, és még egyszer: nem szeretném, ha személyes sértésnek vennéd.)
Na, kellően kimerítően válaszoltam?