golana Creative Commons License 2001.01.03 0 0 154
Udvozletem mindenkinek!

Szeretnek megosztani veletek egy kis tortenetet ami a napokban tortent meg velem!
Kezdenem is:
Kb. ket honnappal ezelott megismertem egy lanyt akivel nagyon jol eltudtam beszelgetni, igazan jol kijottunk egymassal. Beszelgettunk a szuleirol es kiderult, hogy Jehova tanui.... gyulekezeti tagok... Ez meg nem is volt baj es nem is erdekelt igazabol mert nem igazan erdekelt. Na jo azt is tudni kell, hogy a szulok elvaltak az edesanyja egy gyulekezeti "kongresszuson" (vagy minek nevezzem) allt ossze egy masik gyulekezeti tanuval!
A lenyeg az, hogy a lany az unnepeket hol az apjanal, hol pedig az anyucikajanal toltotte.
Kozben velem talalkozgatott! Karacsony 25, 26-an egyutt voltunk csak ugy mint szilveszter napjan! Nem nagyon akartak elengedni pedig mar nagykoru. (es mint utolag megtudtam nem is volt olyan szent mit ahogyan a szulok kepzeltek, jehova felreneveles, mikor a tulzott megszoritasok hatasara nem igazan az tortenik mint ahogyan azt a szulok gondoljak, a gyerek pont az ellenkezojet tette! ) boccs a zavaros fogalmazasert! Szoval a szilveszter utan hazament a jehova szulokhoz es ket napra ra mintha kicsereltek volna teljesen megvaltozott! Egy helyes kis agymosason vett reszt a dragam! Es el lettem kuldve a fenebe! Szoval rajott, hogy O most oriasit vetkezett! Azt furcsaltam az egeszben, hogy nekem aztmondta, hogy utalja a jehova tanuit es, hogy O soha sem lesz az! Hat megis!

Koszi ha elolvastatok! Kivancsian varom velemenyeteket! Kicsit szarul erzem magam a tortentek miatt mert mindvegig nagyon szerettuk egymast es egy-ket nap alatt tonkrement minden!

Sziasztok!