pogácsa1 Creative Commons License 2001.01.03 0 0 101
Sziasztok!

Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Noa és Berku család: fogadjátok gratulációmat és mindannyiotoknak jó egészséget és boldogságot kívánok a csöppségekhez.
Noa, gyönyörűek a kislányok!
Berku, remélem nem kell sokat várnunk a kis herceg sztárfotójára.

Mi pénteken megyünk UH-ra, ahol remélem mindent rendben találnak – egyúttal ez lesz az utolsó Kaális kontroll. Addig centikről nem tudok beszámolni.

Susok, nálam a „tűzkeresztség elmaradt” viszont az émelygéssel hetekig kínlódtam, de azt hiszem már kifele megyek ebből. Remélem Nálad is csak bemutatkozott és már el is illant.
Ti hogy álltok a nátha és a piros torok szindrómával ebben az időben? Mi a legjobb gyógymód?
Én már másodszor éreztem, hogy kicsit nehezen vettem a levegőt. Elmentem a háziorvoshoz, nehogy tüdőgyulladás legyen („álmaim netovábbja”) de ő teljesen rendben talált – a piros torok kivételével amire Bioparox spray-t javasolt. (állítólat ez nem árthat)

Estee kérlek, ha nem nagy meló a táblázaton az adataim nem pontosak: a mai napon vagyok 10.hét 5 nap a szülés várható időpontja: 2001.július 28. (de Te ezt úgyis jobban tudod a programoddal).

Csucsuka, vigyázz nagyon magatokra és pihenj sokat!

Sihaya, gratulálok, hogy javítani fogjátok a „kis herceg” statisztikát!

Többiek, akik a finisben vagytok Ti, hogy fogjátok módosítani a statisztikát?

Végül akik egyben vannak problémamentes babavárást, akik pedig már kézzelfogható eredményt produkáltak azoknak pedig boldog babázást kívánok!

Pogácsa