Sziasztok!
Orommel futottam vegig ezt a forumot, mert engem is valamilyen szinten erdekel(t) a vasutmodellezes...
Magamrol annyit, hogy elso TT-s vasutamat meg a regi NDK-ban vasaroltuk '84-ben. Azota fejlesztgettem a keszletemet kiegeszitok, kocsik szintjen is. Terepasztalt sajnos meg nem nem tudtam epiteni, es valoszinuleg meg egy jo darabig nem is fogok...
Bar csak 25 eves vagyok, de azert a nosztalgia elobujt. :-) Annak idejen en is tagja voltam rovid ideig a MAVOE-nek, egy-ket kiallitasra is elmentem(vittek) gyerekkent.
Mostanaban kicsit hanyagolom ilyen iranyu hobbimat es inkabb kicsit a masik hobbim fele fordulok. Ez nem mas, mint a szamitogep...
Ezt csak azert hoztam fel, mert az elozo hozzaszolas eppen egy Train szimulatorral kapcsolatos. Akit bovebben erdekelne a tema, a http://www.microsoft.com/games/trainsim/ oldalon talalja meg a leirast.
De visszakanyarodva a temahoz: valaki emlegetett egy Tillig TT-s katalogust. Erdekelne, hogy hol- es mennyiert vette, valamint mi talalhato a katalogusban.
Udvozlet,
Taro