White Falcon
2001.01.02
|
|
0 0
877
|
Kedves startrekfan,csatlakoznom kell az előttem szólóhoz.Végre hosszú idő óta sikerült megtalálnom/kivennem az Űrlázadást.Egész Debrecenben csak egy helyen található, és már agyonmásolták,mert a film ugyan jó,de a szinkronja bűn rossz:-( Egyelőre nálunk még a Viasat3-at sem vezették be,így én még nem látom a Voy-t.A kábeltévénél csak holnap lesznek,majd megérdeklődőm,és rájuk borítom az asztalt,ha nem lesz...:-)Azért időrendileg idehaza kicsit fura lesz minden új nézőnek,hogy először a legutolsó,aztán a középső,és végül az első végig?:-) Pl. ha a 2 ferrengi felűnik a Voy-ban,kiderül róluk,hogy a TNG-beli Barzan féreglyukon keresztül jutootak oda,amire sok utalást tettek.Másik:amikor a hirogen szatellit-rendszeren keresztül érintkeznek a Csillagflottával,a levelekben említés a DS9-os háborúra a Dominionnal.Az elején erre a két sorozatra sok utalást tesznek,amit csak az ért meg magyarázat nélkül,aki nézte mindkettőt.Nem értem,miért kap a Trek olyan kritikát,hogy fura fejű emberek stb. Miért, és az SW-ben+a B5-ben nem?Mind1,ezt nem az én tisztem eldönteni, de tényleg hiányzik hozzá egy populáris kultúra:-( |
Előzmény: startrekfan (876)
|
|