jonatán Creative Commons License 2001.01.02 0 0 39
Hallihó!

Enciana, köszönöm szépen, az árakat is. :)))
A Vega tesztet nekem a homeopata drnő csinálta meg. Ő ugye már a 2. kör volt. Első körben a folyásommal mentem nőgyógyászatra - mészárszék- vettek kenetet adtak gyógyszert, egy hét múlva telefonálok az eredményért, van gomba. Orvos kérdi milyen gyógyszert adott, mondom milyet, jajdejó örül dr., hát akkor eltaláltuk. Köszönöm szépen mi ez totó. Természetesen 1 hónap múlva probléma újra előjött, újra ugyanaz a ngyógyászat, másik orvos - nő volt a drága -
megint egy másik fajta gyógyszer. Állapot sokkal rosszabbb lett. Aztán felhívtam egy gyógyszergyár ingyenes számát és ők ajánlottak egy orvost, aki a folyásokra specializálódott. Ő gyors teszttel állapítja meg, hogy mi van, nem tudom ez mennyire 100%-os, minden esetre néhány hónapos kezelés után elmúlt, egy fél évig nem volt semmi, aztán megint kiújult váltakozó intenzitással.Ez ugye egy tunet kezeléstörténete.
A gyomor fájdalmaimat, a puffadást a belgyógyász homeopata néni kezte kezelni, homeopátiás szerekkel, eredmény amint azt már lennt írtam jó volt, míg vissza nem tértem a normál táplálkozáshoz. Most igaz szedem még a szereket, a gyomrom nem fáj, de a többi tünet az visszajött.

Pepi, remélem sikerül gyorsan eljutnod ahhoz az orvoshoz és beszámolsz a tapasztalataidról.

Én, most nem igazán tudom, hogy mitévő legyek, melyik bajommal kezdjek orvos után rohangálni. Egy jó nőgyógyász mindenképpen kellene, mert amint a sok nyavalyámból kilábalok szeretnék egy babát, és már eléggé szorít az idő.
Lehet, hogy először tényleg el megyek arra vérvételre és, majd utánna kiderül, hogy hogyan tovább.