Lorena: tudod, én nem látom ennyire jelentősnek Ákos változását. A Bonanza számok és első Ákos számok között még nagyobb volt a változás. De elmondhatnám ezt az összes lemez közötti különbségre is. Test, Ikon, Hűség...stb. mintha nem is ugyanaz az előadó lenne - kis túlzással. Ha nem változna időről időre, azt hiszem egyszerűen megúnnánk. Hogy emberként változik, szintén természetes, annyi minden okozhatja: lehet a megszületett gyereke, ami óriási felelősségel jár, muszáj felnőnie a feladathoz, nem maradhat a lázadó suhanc, aki bakancsban és bőrszerkóban tépi a haját. Hogy mi változtatja meg? Hát azt hiszem ezt tőle kéne megkérdezni! Lehet, hogy a Mátrix!!! Az embert élete során annyi impulzus éri. Nem tudjuk, hogy milyen zenét hallgat, milyen filmeket néz, mi történik a közvetlen környezetében, ami befolyásolja érzelmeit, gondolatait?!
Nézd meg pl. Madonnát: ő aztán igazán változik. A kislányos, kurvás figurából, egy érett, két gyermekes anyává vált, aki kaméleon módjára tud meg-megújulni, szerintem zseniálisan.
Vagy nézd meg saját magad: eddig nem ismerted a Mode-ot, de idejöttél ebbe topicba, vszleg meghallgatod majd, szerintem tetszeni fog, és ki tudja milyen hatással lesz rád.
Mindez persze szubjektív, de remélem nem gázoltam bele senkinek a lelkébe!
Ja, még valami Lora: a "101"-et én is ajánlom, de nálam még kedvenc a "Music for the Masses", és a "Songs of faith and devotion".