Elszor is BUEK mindenkinek!
Masodszor meg menezgettem a hozzaszolasokat...
hozzaszolok, jo??
lilith24.:megint elemezgetunk, nezzuk, hogy akibáki mit miert is irt...gyerekek..mondtam mar, hogy ennek sok ertelme nincs...ranger..en azt nem ertem, hogy a leveled elejen azt irtad, hogy ugyebar a kolto maganak irja a verseit...ezt eddig korrekt, ahogy van..de utana meg egy felrenemertheto "elemzest", inkabb ertelmezest adtal par sorral kapcsolatban...ha mar komolyan ezt akarjatok, akkor legalabb ugytegyetek, hogy legyen valami mondani valoja is.Ertem azalatt, hogy megnezel egy szot, akkor nem csak egy jelenteset kell vizsgalni, hanem akar tobbet is, es azokat is tovabb nezegetni...nem leirni egypar szavas ertelmezest...ez igy tenyleg ertelmetlen..nem?
nem akarok senkit leszolni, en igylatom...
Nivi:mindenki úgy gondolja hogy egy zenész=bölcsödei gondozónő, aki rendszeresen odapakolja mindenki szájába a tejbepapit?
Ez nagyon nagyon tetszett!!!!!!!:o)))))
'Nezzunkkiazablakon'-kor:
Igen, ugy latom, hogy tenyleg kineztetek neha es nemcsak neztetek, ahnem lattatok is...
Ranger jol kettevalasztotta a kettot: a termeszetet es az un.emberi civilizaciot...
Maga a termeszet maga a csoda.Komolyan...es mi is a termeszet resze vagyunk, akar tetszi, akar nem...de akkor miert romboljuk?na jo, ez nem green peace mozgalom...nem arra gondolok...hanem a belso termeszetre..sok emebr tenyleg allatta valt..es meg eszre sem vezik..es ha fel akarod nyitni a szemuket, akkor meg kezzel-labbal ellenkeznek...megis : MI EZ?? fortelem...
S hogy csak megsugjam: ez az uj lemez valami ilyesmit tukroz vissza...valamit, ami emberi:
az emberi mocskot...
keheske