Sziasztok!
Nivi vagyok, eddig csak érdeklődéssel olvasgattam hozzászólásaitokat, de egy pár napja megfogalmazódott bennem egy-két gondolat, és úgy döntöttem szabad folyást engedek.
Elöljáróban: én szeretem Ákost, hallgatom is, több más előadóval egyetemben.
Szóval stilus, hangulatváltás téma: egyszerűen soha nem tudom megérteni amikor rajongók azt mondják, csalódtam, nem ezt vártam tőle, nem azt kaptam amit megszoktam. Könyörgöm, mindenki úgy gondolja hogy egy zenész=bölcsödei gondozónő, aki rendszeresen odapakolja mindenki szájába a tejbepapit? Hát szerintem nem. Persze nem akarja ö azt, hogy belefulladjunk, de az biztos, hogy neki a saját útját kell járnia és nem a rajongókét. Gondoljatok bele egy zenész nem 5-10 évre tervezi magát, ö meg akkor is alkotni akar, amikor a hajdani tini rajongók már rég csalad-anyák, a fiúkból pedig őrült yuppie-k lettek és csak a laptop létezik számukra. Ö meg akkor is koncerteket akar adni, azt akarja, hogy több tizezren üvöltsék egy emberként a nevét. Persze tudom hogy nem lehet őt világsztárokkal össze-hasonlitani, akik millios db-számban adják el lemezeiket, de csak egy peldát hoznék fel. Lehet hogy nem tul jó összehasonlitás, vessetek meg érte: szóval Metallica. Ha jól tudom kb 15 éve már az egyik legelismertebb banda. Soha nem azt csinálták amit a rajongók diktáltak, mentek a fejük után. Betörtek egy új stilussal, amit gyorsan ott is hagytak, és minden lemezükkel folyamatosan döbbentik a közönséget. Akik velük indultak, már sehol nincsenek.Ök meg.Láthatja mindenki.
Szerintem Ákos járja csak az útját, keressen, próbálkozzon, persze nem mindig dönt jól, ember ö is. De nézzétek, még mindig itt van, van kiröl beszélni, kit hallgatni, sok régi rajongót elveszitett, de meg többen vannak újak. Én nem mondom hogy tudatos marketing ez,de nekem nagyon bejön, mert profizmus van a háttérben, és az nem igaz hogy az 100%-ig megöli a müvészetet.
Csa: Nivi