sansan Creative Commons License 2000.12.30 0 0 2142
Más.Sziasztok! Tegnap megvettem a Kurdyban a Vasút & modell újságot.Kicsit borsos az ára(925ft),de engem érdeklő dolgok vannak benne,úgy hogy nekem megérte. Szó esik a gőzösökről, a monarchia idején a vasútról,trianon utáni helyzetről,egy cikk a Füstiről,egy kép az őrségi viaduktról(gyönyörű),a kiállításról a Lángban,hogyan született a Fuggerth- M41,és meg sok más. Szerintem érdekes olvasmány.Az előbbi számon sokat gondolkodtam ,hogy megvegyem-e,végül nem vettem,mert nem volt annyi info benne ami engem érdekel,a nagyját meg kiolvastam az újságosnál, mert jóban vagyok vele.Valaki érdeklődött a múltkor az előző szám után,majdnem sikerült is megszereznem ,de elkéstem,mert már visszáruzta az újságos,pedig egy példány sokáig ott volt a polcon.Ha kicsit előbb szoltok,akkor megvan.Más. Úgy néz ki,hogy elfogyott az országban a kéttengelyes ROCO nyitott MÁV kocsi.Tegnap végigtelefonáltam a Modell& hobby boltokat,az Erkel utcát,meg még akiket ismerek.Nincs sehol.Szegeden a Mikitől én vettem meg az utolsót.A debreceni boltban sincs.Deákék nem tartanak ilyet az Erkel str. miatt.Más.Tegnap benéztem a Mila nagykereskedésbe is az Asztalos Sándor utcában.CsAk kereskedők vásárolhatnak,de aki ügyes,annak sikerül megjátszani,hogy valakit megkér a vásárlók közül.Sok tereptárgy és sin kapható,amerikai kocsik és néhány mozdony.Kocsibol nem túl nagy a választék.Most tartálykocsikat láttan nagyrészt. Enny jut most eszembe. Ha nem jönnék már az idén,akkor BUÉK mindenkinek!