Sziasztok!
Régóta nézem már ezt a topicot, igazából nem akar haladni, és az oka, hogy olyan emberek vannak itt, és olyan írnak ide nagyrészt, akik nem is ismerik közelebbről ezt az egész történetet, nem is tudják mivel állnak pontosan szemben. Bevallom kicsit - nagyon - bosszant a dolog, hogy olyanok akarják megmondani mit csináljon egy candidiasisban szenvedő, akinek halvány lila gőze sincs arról, mit csinál, hogy működik, miket változtat meg egy emberben ez a gomba. Úgyhogy mielőtt bárki is okoskodni kezdene, nézzen utána, esetleg próbálja magában felkelteni ezt a gonosz élőlény sokszorosát, hogy átélje a dolgokat, a rossz élményeket, és utána magyarázzon.
Most, hogy így kidühöngtem magam - akinek persze nem inge, nem veszi magára, semmi személyeskedés nem volt az egészben - rátérek a lényegre.
Párom vásárolt nekem egy nagyon jó könyvet, ami ritka, és elég kevés helyen lehet kapni, mivel utánnyomás már nincs belőle. Ez pedig:
Dr. Harold H. Markus, Hans Finck: Betegnek érzem magam, és nem tudom miért.
Igaz még nagyon az elején tartok, de érdemes elolvasnia - megszereznie annak, akinek igenis szüksége van rá, és segíteni akar önmagán. Mégha abban az esetben sincs, hogy el tudna menni egy orvoshoz aki közelebbről segít neki, kontrollálja, ennyit szánjon saját maga érdekében.
Amennyiben igény van rá, nagyon szívesen tájékoztatom az érdeklődőket a bennem lévő candidák irtásával kapcsolatos eseményekről, és persze várom a segítségét azoknak az embereknek, akik leküzdötték, vagy épp most küzködnek vele.
Beny: Nagyon bízom benne, hogy azóta nem adtad fel, és csinálod a kúrát. Hidd el megéri!
További szép napot!
Pepi