luc72 Creative Commons License 2000.12.29 0 0 2132
Hello

A napokban kint jártam a vasúti emlékparkban, és kicsit mászkáltam a mozdonyokon, elmélkedtem, csodáltam, fotókat is készítetem, és ott láttam egyik mozdonyom BR52, magyar változatát 520-as jelzéssel, na eldöntöttem, hogy át magyarosítom és így át is festem, ez utóbbi számomra nem nehéz lévén repülőmodellezéssel is foglalkozom. Annyi színben a különbség hogy nem piros az alja hanem fekete és ezüst, viszont hol van olyan művészbolt ahol még lehet kapni LETRASETet?
Kint van még 5 db Nohab és sajnálattal olvastam az egyik orrán „2000-12-22 az utolsó menetrendszerinti személyvonat Nohabal”

Senkinek nincs M44-e H0-ban?

Lejjebb kérdeztem, hogy BzMothoz milyen alváz és meghajtást ajánlanátok?

Mára elkészült mindegyik M62 belső festése a vezetőállásban lévő két irattáska meg a fejhallgató jó ötlet. Viszont a motor nem túl bizalom gerjesztő.
A WINRAILt régen használtam és most újra akartam, letöltöttem, telepítetem erre azt írja
Exception EreadError in module WINRAIL.EXE at 0000CC7F.
Error reading PrintDialog1.Copies: There is no default printer currently selected.
Na mi a fene történt mikor régen működött?

Matiz

Most a WinTrackot használom én is, nekem benne van a Roco már a bekapcsolás után is, viszont nem tudom hogy lehet a váltót forgatni.

Csüüüh