Szoszi Creative Commons License 2000.12.23 0 0 56
Na megvan a voodoo 2-es kártya. Szerdán megyek érte.Azzal már nem lehet semmi problémám. Azóta észrevettem,hogy a városban a fák,cégtáblák,szekerek mind mind piros alapon zölt rizsák. Először azt hittem ilyen igénytelen a grafika,de szerintem nem bírja megjeleníteni a texturákat a kártya. Emlékeztek még ,hogy anno ez a game c64-en még "basic" nyelven volt írva!? Néha kilépett és akkor lehetett látni. :-)

Na azért elkezdtem és hajnali 5-ig nyomtam a gamét! Átszáltam egy sloop-ra meg beszállok néha egy-egy ütközetbe. Ide-oda hajókáztam különböző faszik kérésére,de még alig van lovém. 2 szintet léptem. Én a boardingra és a defence-re tettem a skilleket nameg a repair-ra. Kicsit hiányolom a régi fajta hajónaplót amiben felvoltak sorolva napra pontossan az ütközeteim,itt meg csak az van beírva a quest logba ha valaki mondott valamit egy kocsmában. Régen volt olyan is,hogy azonosítani egy hajót és átkiabálni hírekért. Most miért nincs?

Más:

Neutral vagyok a franciáknál. Namármost beszálltam egy ütközetbe ahol két kalóz igázott egy franciát. Az egyik kalózt elsüllyesztettem aztán tünés,mert alig maradt valami a hajóból. Namármost radar híjján forgattam a hajót és érzésre nyomkodtam a space-t. De mi van akkor,ha egy olyan szögben állok,hogy hátra a francia van lőszögben oldalra meg a kalóz. Akkor a space-re csak a kalózra lő a hajóm vagy a szerencsétlen franciára is akit épp meg akartam védeni???

És hol vannak a hírek? Pl: Hogy az angolok békét kötöttek a spanyolokkal és most free amnesztiát osztogatnak stb...

Tudom,hogy ez nem ugyan az a játék,de azért ami jó volt a Piratesben azt meg kellett volna hagyni. Habnak jött volna rá a 3D-s harc, ami szerintem lenyügözőre sikeredett és akkor kész a tuti game. Vagy nem?

Na megyek ,kihajózok....