amok Creative Commons License 2000.12.22 0 0 838
Sziasztok!

Olvastam a HI-FI-vel kapcsolatos hozzaszólásokat.

Nekem Magnat hangszórók vannak az autóban. Hátul a kalaptartóban két ovál háromutas, elöl az ajtókban egy-egy mély, és a műszerfalon egy-egy magas. A fejegység JVC KD-S676R CD-Rádió.
Csak azt tudom mondani, hogy nagyon elégedett vagyok vele. A hat hangszóró együtt nagyon szépen szól és a JVC szép dinamikus hangzást produkál.
Kicsit féltem tőle, mert nem ismertem ezt a márkát, de most már csak ajánlani tudom. Az ára is jutányos volt 39.900,- akcióban. Egyébként ez az akció egész éven át tartott. Szépen néz ki a műszer (ezüst+fekete), bár az első bekapcsoláskor az ide-oda villódzó fények kicsit elvették a kedvem, de szerencsére ezeket ki lehet iktatni egy gombbal.

Előtte egy Kenwood magnó és CD-váltó volt a kocsiban ezekkel a hangszórókkal, de midamellett, hogy örökké ugrált a CD minden kis gödörnél, a hangzása sem volt ilyen tiszta.

A mélyládával kapcsolatban szerintem mindenkinek el kell dönteni, hogy mi fontosabb, a csomagtér, vagy a lüktető basszus, ami szintén nem túl rossz dolog, de én valahogy olyan tipus vagyok, hogy inkább feltekerem az ablakot ha hangosan akarom hallgatni a zenét, nem pedig le.

Amikor az otthoni HI-FI mellől felálva beülök az autóba, így sem érzek csalódást.

Alexandrosz:
Azt nem tartom túl jónak, ha csak kétutas hangszóró van egy autóban. Első hallásra lehet, hogy szebbnek, dimakisubbnak tűnik a kétutas hangzása, de igazából a zene fele így elveszik.

Sok sikert kívánok Nektek a választáshoz.

Üdv!
amok