Ha könyvet akarsz rendelni, a legegyszerűbb az index.hu főoldalán lévő Könyvkeresőt használni. Beírod a szerzőhöz, hogy Kovács Ákos, oszt hadd eriggyen.
Én ezt megtettem: egyetlen verseskötetet találtam, a Hűség könyvét. Kattints a
linkre, és ott vagy a könyv ismertetőjénél. Innen közvetlenül is megrendelheted.
Egyébként tegnap mekkora nagyot tévedtem, ne tudd meg!
Az egyetemnél felszálltam a sárga hernyóra (gyk. vellanyos), megálltm a kapaszkodónál. Felszáll mellém egy srác, de olyan jóképű, amilyet ritkán látni. Megállt tőlem egy méterre. Aztán beállt közénk egy harmadik srác. Ő már kissé csúnyácska volt, legalábbis szerintem. Mérgelődtem kissé, hogy nem hagynak esztétikai élményben részesülni. Aztán láttam, hogy srác2 a jobb karján hordja az óráját. Persze ez még nem jelent semmit. Aztán srác1 megkérdezte srác2-t, hogy mennyi az idő. Az megnézte az óráját, így srác1 is láthatta, hogy mi a helyzet.
Ekkor indult a vellanyos, ezért nem hallottam jól, hogy srác1 mit mondott, de azt igen, hogy srác2 azt válaszolja: nem, villamosmérnökire. Gondolom, a kérdés az lehetett, hogy melyik karra jár. Na mondom jól van, ismerkednek... Ekkor a hernyó zötyögősebb részre ért, megint nem hallottam, mit beszélnek. Aztán egy fél perccel később, amikor a vellanyos végre megállt, hallom srác1-et: "Te, szerintem mégse hozzám menjünk, hanem hozzád..." Na, mondom, ez nem semmi! Egy perc alatt megismerkedtek, tisztázták a helyzetet, és máris lakásra mennek. Hiába no, nem mindenki az az óvatos típus...
Aztán rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Ugyanis megláttam srác2-t leszállni a villamosról, kezében a mobiljával. Abba pofázott, nem srác2-nek! Hiába no, az ember hajlamos félreérteni dolgokat... Még ennyire is...
Na mindegy. Most utazok haza délután, és január 2-ig zárva lesz a HSZK, úgyhogy ha addig nem lennék online, akkor boldog karácsonyté újévet meg minden egyebet!
Tyb