steffy
2000.12.20
|
|
0 0
65
|
Sziasztok!
Mar honapok ota olvaslak Benneteket, de elsosorban a meddoseg topicot, mivel sajnos erintettek vagyunk a dologban. Amiert most ideirok az az, hogy Gyomberrel szeretnem megosztani eszreveteleimet Beres Laszlorol (Margit kh). En nehany honapos orvos-probalgatas utan kerultem hozza. Rogton elsore szimpatikus volt. A panaszaim felsorolasa utan meg a vizsgalatok elott mar jelezte, hogy mi lehet a gond, s ez az eredmenyek kezhezvetele utan be is igazolodott. Azota toretlenul bizom benne es lepesrol lepesre haladunk elore. Munkam es ismeroseim leven sok orvost ismerek es elismert szaktekintelynek mondjak. Biztosan nehanyatoknak ismeros a Metrodin injekcio. Az ezt forgalmazo svajci ceg itteni kepviseletvezetoje is azt mondta jo kezekben vagyok. De mint szulesz-nogyogyasz is nagyon OK. Mindig nagyon alaposan megvizsgal es soha nem irt fel ugy gyogyszert, hogy elotte ne vizsgalt volna meg. Osszessegeben maximalisan meg vagyok vele elegedve. A korabbi tapasztalataimat az orvosokkal pedig igyekszem elfelejteni. Mindenkinek gratulalok aki mar eljutott ide a Babavar topicba es drukkolok azoknak is akik velem egyutt -minel hamarabb- ide szeretnenek tartozni.
Elnezest a hozzaszolasom hosszusagaert es a hianyzo ekezeteimert, de nem tudom hova tuntek es nem tudom visszacsinalni.
Kellemes unnepeket Mindenkinek es boldog babavarast!
Steffy |
|