Rastaman Creative Commons License 2000.12.20 0 0 33
Huh, lehet h mar januar vegere beszervalok magamnak egy deszkat (is).
:)
Mert h egyenlore bakancsom van csak, az is kolcson, amit egy eve nem adtam vissza
:))

Ma veletlenul (?) betevedtem a Mammutban nyilt Columbiaí boltba. Hat nem voltam elajulva a dologtol. Azt hittem, az vmi angy dolog, mert a kabatok, amiket eddig lattam tetszettek. A sigyatyak szarok, ugy ertem,h bo, igaz, tele van zsebbel, meg zipzarral, meg mindenfele szellozo nyilassal, dehat konyorgom, 30e Ft-nal kezdodnek!!!!!
Maradok a mar jol bevalt klasszikus gatyesznal, fekete, feszulos, stb, semmi speci.
Szoval csalodtam...
:(

Aztan: meg ket eve vettem egy nagyon jo kabatot, mindenkinek tudom ajanlani!!! Ziener markanevre hallgat, itthon csak egy ilyet lattam, azt is azon a sracon, aki eladta nekem, es mas szinu volt, mint az enyem! Meg a Sport Cornerbe vettem, ami a Margit koruon volt, a Bem mozi mellett. Most lattam, h vmi mas van azota ott...pedig jo fej volt nagyon az elado! Szoval sok zseb van rajta (harom kivul, plusz egy belso), kiveheto beles, szellozes a honaljban, a kabat ujjat tepozarral lehet "tagitani", es nagyon jo a kapucni!!! az egesz Gore-Tex, es nem is volt tul draga (akkor volt 45e korul). a bele kulon is hordhato (soha nem hordtam!), azon is van zseb, meg minden.

Szoval jo

NiCHTMA
milyen elmeltrol van szo? nekem kulonben pont forditva tanitottak, azaz eloszor a labujj el, aztan a sarok el, talan igy kevesebbe fel az ember...

Na, egyenlore ennyi

Rastaman