HEC Creative Commons License 2000.12.19 0 0 818
SEGAsztok!

granturismo
Eredetileg arról volt szó, kihajintjuk a csapágyat. Ha még egyszer meg kellene bontani valószinüleg már rákészülnék. A fölsö kupak nem vészes... a homloklemez felöli lemezhez egy vékony, megfelelöen szabott habositott gumi lapot tudnék elképzelni. Az alsó lemezhez igen csak el kell gondolkodni és nem esküszöm meg, hogy jót tenne ha ezt a "szellözést" lezárnánk! Egyszerübbnek tünik keresni valami elemet amivel az egész motorteret alulról le lehetne zárni. Egyébbként is furcsálom a motortérben a homlokfalra rakott, "szabadon" lévö, nedvességet szivesen magában tartó hangszigetelöt.

Eredetileg egy h...e ötlet miatt ragadtam klaviatúrót: A fórum már találni alkatrészkereskedöt, még autószerelöt is. Be kellene cserkészni vmi benfentes egy szakszerviböl, hogy mit lehetne lépni azokra az apróbb hibákra amik 1-2-3 év múlva jönnek elö, de visszavezethetö a gyárra, tervezésre. (Pl. nekem a "dadogás" miatt azt ajánlották, hogy ki kell cserélni a computer-t /kb. 300eHUF/. Van ahol chiptunig cimszó alatt olyasmit megcsinálnak amire egy szakszerviz képes lehetne. A szakszervi viszont könyebben hozzáférhet egy újabb verziójú, javitott programhoz. Nem tudom, hogy a tunigolók bele tudnak-e nyúlni a program azon részébe /adataiba, kód soraiba/ amik ezt okozzák....) ?-|

pere
Küdtem emilt, remélem ki jut a mail serverünkböl.