count_zero Creative Commons License 2000.12.19 0 0 28
Kösz a segitséget.

Hát nemtom... Én korvettel, demi-cannonnal meg tudom úgy szórni az erődöt, hogy ne tudjon rám visszalőni. Ezért érdekelne, hogy ki lehet-e lőni a bástyát, mert a többi ágyú a falon KIFELÉ néz, tehát ha beszaggatok a fal mögé, onnan ki tudom műteni, ha azon múlik, hogy ki tudok-e kötni... DE! olvastam a readmeben, hogy board/assault... Tehát erődöt meg lehet rohanni ugye... Csak az a kérdés, hogy HOGYAN?

A rangom most 5, Hero of High Seas vagyok, ezt nem is akarom elvesziteni, tehát ugrott a spanyol letter of marque... Asszem sztoriban előrébb állok, mint rang és tapasztalat alapján kéne, mert elküldtek, hogy foglaljam el Costa Sinistrát... Ezt azért még meggondolom. Pláne, hogy azt sem tudom, hogy kellene...

Jah, vannak benne kellemes bugok... Pl ha egy hajó gyorsabban menekül, minthogy utol lehessen érni, és nzomok egy Sail To-t akkor simán behozom... :(
Ugyanigy be lehet kerülni az erőd mögé... Suxx..

Valami zászlóváltás nincs? Simán felhúznám a kamu spanyol zászlót, csak kapjam már meg azt a tetves távcsövet!!! :)))
Meg akkor talán nem kötekednének a kalózok, amig a szigeteik közelébe megyek...
Ez NAGYON fontos lenne... Szerintem benne van, csak nem tudok róla... Merthogy ugye ha megtámadom az angolokat, simán kicserélik a zászlót...

Na mind1, körülnézek a hivatalos siteon.. :)
Kéne egy kézikönyv is. Az enyém sajna elveszett... :)))

Zero

Előzmény: korx (27)