vikilány Creative Commons License 2000.12.19 0 0 192
Kinn voltam a páromnál egy hétig. Összecsiszolódás ment ezerrel, repkedtek is a szikrák rendesen. De teljes a boldogság. Kimentek az esküvői meghívók, mindenkinek teccik, szóval most egy kis időre fellélegezhettem. Vittem a karácsonyi ajándékokat is, amiért szintén teljesen odavoltak. Kiköltözéssel kapcsolatban kicsit megrémített az ottani tél, -16 fok, félméteres hó. Azt hiszem itt mi már elszoktunk ezektől, dehát mégiscsak ettől tél a tél. Ja, és megcsináltuk a nászajándéklistát is. Porcelánok, evőeszközök, konyhai berendezések, fürdőszoba és hálószoba cuccok. Gondolom sejtitek, hogy kettőnk közül ki nem értékelte a lakberendezés örömeit:))) Tény és való, hogy kb. 6 órát töltöttünk ezzel egy áruházban, de én nagyon élveztem. Aztán még a leendő anyósommal visszamentünk másnap és befejeztük az egészet, közben jól elbeszélgettünk és használati utasítást is kaptam a kicsi fiához. Saját bevallása szerint is jó, ha felkötöm a gatyámat:))) De legalább nincsenek téves elképzelései a tökéletes fiáról:)))
Szóval én is élveztem a lakberendezést, bár még nem tudjuk hol fogunk lakni, így csak a használati cikkeket tudtuk felírni a listára.
Hát ennyi.
Előzmény: wicca (191)