fargo Creative Commons License 2000.12.17 0 0 109
Hát ez az! Én amondó vagyok, hogy aki igazán szereti a kocsiját, az bevállalja az esetlegesen adódó nagyobb költségeket. Meg a szükséges minimumon felül is költ a kocsijára. De amikor ennyire drága a szervíz / alkatrész, az vissza tud riasztani a kedvenctôl...

Tavaly kacérkodtam a gondolattal, hogy be lehetne hozni Angliából valami igazi ízes veteránt, Bentley-t, Aston Martint, Jaguart. 12-20.000 font körül már nagyon szép, rendben tartott példányokat lehet beszerezni. Csak amikor belegondoltam, hogy pl. egy harminc éven felüli Aston, ha nem a gyárban szervizeled, ha nem eredeti alkatrészekkel javítod, és nem vezeted a pontos "Service History"-t, akkor pikk-pakk elveszti az értékét. Annak semmi értelme (legalábbis számomra), hogy megveszek egy ilyen gépet, aztán meg a garázsban nézegessem minden vasárnap hattól nyolcig. Azt használni, élvezni kellene, de ez akkora költségeket róna rám, ami éves szinten meghaladná akár a beszerzési árat is. Szóval hiába "fussa" 8-10 milla egy kaliberes gépre, ha azt nem tudja fenntartani az ember, akkor inkább szégyenkezik miatta, mintsem büszke lehetne rá...

Sad but true

Előzmény: Gabor Vagyok (106)