drotmalac Creative Commons License 2000.12.15 0 0 200
Ahoj Raabe!

(most ugrik be hogy a 'raven' meg a német 'raabe' közös eredetűek.A "b" átalault "v"-r a második Lautverschiebung alatt, igy lett a "haben" igéből "to have" stb.:))).Kis germanisztika.)

Utálom az olyanokat, akik csak nyafognak, hogy ez is szar, az is szar, de egyetlen kiutat sem bírnak kitalálni, csak szét akarnak nihilizálni mindent.

Azért nyafognak mert szar is ez a geci világ.Na tessék.
És ki az aki nyafog? Manson? Hű akkor te nagyon lemaradtál valamiről.Persze vannak nyafogások mondjuk a Mechanical albumon, de hallgasd csak meg az Antichrist-et , amit én etalonnak tartok.Ott egyetlen olyan mondat van ami "nyafogásnak" mínősíthető:
"I'd love to live this lie..." Vagyis hogy szeretne alkalmazkodni. szeretne élni.De akkor sem életet mond, hanem a "life" szót szépen "lie"-ra formálja.
Az az egész album az erőről szól, a káosz és a tökéletes rend közti egyensúlyozásról.Szó sincs töketlen nyafogásról.

..én kasztrendszert akarok. Az arctalanokból lesznek a dolgozók, az "arcosokból" meg a harcosok;-))

Na ezzel tökéletesen egyetértek.Viszont az az egy baj hogy szét is kell választani a férgest a férgetlentől, és itt jön a baj.Ha érted mire gondolok.Meg aztán ki ellen akarsz te harcolni, ha kasztrendszer lesz? :)).Más kasztokkal? És miért? Reputáció, dicsőség, glória?
Röhögök a markomba.Itt már rég a lóvé áll a központban, a világ egy hatalmas fasz körül mozog, és hogy Manson papát idézzem, dollárokba töröljük teátrális könnyeinket.
Én csak meghúzom magam oszt' felhasználok mindent, kihasználom a butákat, gyengéket.Ez az én véleményem.

"Nothing's going to change the world"

Előzmény: Ravenblack (199)