Törölt nick Creative Commons License 2000.12.15 0 0 1565
Szervusztok !

Szóval az acél, mint tokozás senkinek nem mozgatta meg a fantáziáját ? :(
Pedig talán ez a legjobb megoldás, szép a felülete, tartós is, ellenálló is (nem karcosodik, nem kopik) és még nem is bitang drága.
Habár a múltkorában a mágnesezhetőségről való elmélkedés során az anyagát legalább jól megismerhettük...

Sportivo !
Még nem tudtam áttanulmányozni a honlapot, de egy kérdés már felvetődött bennem :
A NIVREL (ami egyébként számomra kifejezetten szimpatikus) ismeretében miért pont a SWISSMADE.HU névre kereszteltétek oldalaitokat ?

Rews !
A Peseux-k közül én csak a 7001-essel találkoztam, azt viszont kifejezetten igényes órákba szerelik (arany Longines, NOMOS ...). Kellemesen vékony szerkezet és igen pontosra beszabályozható. (A NOMOS ugyan módosítgat rajta, de náluk heti félpercen belüli pontosságot hoz.)
Az automata egy szempontból tényleg jobb a kézi felhúzósnál, mégpedig abban, hogy mindig a kellően feszes állapotban tartja a rugót, így a járáspontosság különböző napszakokban nem változhat. A féllengés számnak viszont szerintem semmi köze nincs az automata felhúzáshoz.
A Sinn bizony német cég, mégpedig frankfurti. Közelebbit egy korábbi (Fifu) hozzászólásban találsz.

Üdv:
NPZ