Sziasztok!
Prof, és a Többiek!
Volna egy-két kezdő kérdésem, segítsetek léci!
- mik azok a hidak, és micsoda a horgony?
- a Peseux xxx kaliber milyen szinten van, mit tud, érdemes-e ilyen szerkezetű órát vásárolni?
- lentebb olvastam valahol: "ha mechanikusat veszek csak automata jöhet számításba!"
Az automata miért jobb a kézi felhúzásúnál?
Továbbá: az automata felhúzású kronográfok óránkénti lengésszáma mindig több, mint a kézi felhúzású kronográfok esetében. (28.800 illetve 21.600 ha jól emléxem) Miért van ez így?
Továbbra is nyomozok az órámmal kapcsolatosan (Allaine). Az interneten semmit sem találtam!!! A keresők semmit nem adtak ki, ahol érdemlegeset találtam volna(órával kapcsolatosat). Egyetlen helyen figyeltem fel: létezik valamiféle C.C.Heal nevezetű órajavító cég Angliában, és nekik van egy listájuk amiben fel vannak sorolva, hogy milyen órákat javítanak. Itt több mint 200 óramárka volt felsorolva. Köztük volt az enyém is!!! Semmi link vagy hivatkozás, így túl sokra nem megyek vele. Fogalmam sincs hogyan tovább. De ha a gyártó címét ismerném már előrébb lennék. Szeretnék majd egy fényképet készíteni az órámról, amit esetleg később elküldenék.
A szerkezetről fogalmam sincs.:(
Üdv Néktek!
rews
P.S.: a Sinn az német cég?
Utálom a szvocs karórákat (elnézést attól akinek ilyen órája van)