Nem mindegyik kedves szavadhoz szeretnék hozzászólni, de van egy - kettő amitol méűg nekem is felment a pumpam:
A Kuncze a legérdekesebb figura... - ezt valószínűleg többek között én is irtam, mert ha egyszer megnéznél egy parlamenti közvetítést, akkor feltünne... a többit nem kommentálom, elég baj lehet az neked, hogy ennyire nem látsz ki a szemed előtt lebegő ködfüggöny mögül! Nem gondolom, hogy baj az, ha egy politikust egy csapat PRos "csinál" meg... Az a baj, ha egy politikus korrupt, buta (ugye nem kell itt példákat is emlegetnem:) ), tehetségtelen, stb...
A Göncz majdnem sírt ijedtében 98-ban hogy semmilyen trükkel nem tudja hatalomba juttatni megint a csontadó gazdáit, így jutott a Fidesznek is a koncból.
Ez undoritó! Hogy vagy képes ilyet leírni????
Ezt kifejthednéd bővebben, mert nem egészen értem. Teljesen jó gyerek vagyok. Ma is átengedtem vagy 3 gyalogost a zebrán, pedig el is gázolhattam volna őket. Hol itt a hiba?
Nálad... az ember azt hiszem ennél többre született, de sokan inkább az alattfaj egyes egyedeire hasonlítanak!!! Erkölcsi alapokról beszélsz, holott úgy tünik te magad sem rendelkezel egy csepp erkölccsel sem, hacsak nem erkölcsi okokból nem ütötted el a gyalogost, bár szerintem inkább a büntetéstől való félelmedben!
Már teccik látni hogy miért nem közbeszerzéses az autópálya?
Még nem jutott az a megoldás eszedbe, hogy az autópálya nem azért NEM közbeszerzés, amit leírtal, hanem pontosan azért, hogy ne kelljen elszámolni a pénzzel... részletezzem? mély a hozzád közelállónak tünő párt zsebe nagyon mély... nem aprózzák el a dolgot! Ja és az feltönt, hogy még a nagy beruházásbül 1 cm autüpályánk sincs??? de a 2-3 vállalkozásnak már tele a zsebe!!!