Tegnap láttam Parkert Adderlyvel... Csak mondom, nem következtetek semmire. Egyébként nekem rémlik egy Darryl-interjú, melyben azt mondta, hogy ha Magyarország, akkor csak az OLAJ... De ez sem jelent semmit.
Egy Koproica-Lapov csere tényleg jó lenne. Koprovica nem sokat mutatott itt, Lapov viszont megvert minket tavaly(ha nem is egyedül, de főszereplőként).
Maljkovics jelentősen visszaesett a tavalyi önmagához képest, mostanában sokkal jobb Taki. De ha elmegy Borisz, és helyette Parker jön, akkor kell egy irányító is. Taki nem elég, mert mi van ha egy kritikus meccsen elveszti a fejét, vagy lesérül.
Lehet, hogy jól jönne már frissítésnek egy magyar edző. Zoran, meg Miljkovics taktikája is addig volt jó, amíg ki nem ismerték. Engem főleg az zavar, hogy Zokit mintha nem is zavarná ez a szar védekezés, pedig eddig ez volt az egyik fegyverünk. Mintha belefásult volna az egészbe...
A másik meg az, hogy nincs vezéregyénisége csapatnak. Azt hittem, hogy Sitku majd tudja valamelyest pótolni Sztojant, de eddig ez nem nagyon sierült. Sőt most valamikor azt mondta, hogy még a beilleszkedéésel(!!!!) sincs minden rendben, meg a szurkolók még nem fogadták be stb...
Ezzel kapcsolatban: visszanéztem a Honvéd elleni meccset, és a riporterek beszélgettek Parkerrel. Kérdezték a véleményét a meccsről: azt mondta csodálkozik, hogy ilyen csendes a B-közép, nem ehhez van hozzászokva! És teljesen igaza van!!! Én sem értem, hogy miért nem lehet igazi SZOLNOKI HANGULATOT csinálni. Idejött egy garnitúra új játékos, bizonyítani akartak, nem sikerült egyből minden, erre: győztes meccs után füttykoncert, + 0 szurkolás(Sopron). A Kupa meccsre nem mennek ki, csak a fáradság eredményét látják, és nem gondolkoznak.
Valamit sürgősen tenni kell! A csapattal IS, és a szurkolókkal IS. Nem lehet egymásra várni!!
Na, mára ennyit.
HAJRÁ OLAJ!!!!!!!!
Zolika