GroundZero Creative Commons License 2000.12.11 0 0 1599
Szasztok,
látom, ismét nagy közönség előtt nyomjuk magunknak, végre, spori szaki, megint itt!!! Új versenyzőnk is élvezetest alkotott, ezt csak pár újdonsággal ünnepelhetem méltóképpen:

Betörtek a magyar hokikapus családjának biciklitárolójába, de üres kézzel távoztak onnan
Nem szenvedtek Szuperék kárt,
Nem lopták el a kerékpárt.

A brazil foci-héroszt váratlanul érte a akemény szerelés, sebet is szerzett
Nem számított ily belépőre,
Fel is repedt szegény Pelé bőre.

Szokatlan érzés a rettegés, de ha ez a hatalmas hal fetűnik, jobb, ha nem kockáztatsz!
A félelem furcsa hatás,
de, ha jön a harcsa, futás!

A zsokéval lezsíroztuk a futamot, és, mivel észreveszem a megjelölt győztest, még a futam alatt elkönyvelhetem a győzelmet
Látszik a megbeszélt jel a nyereg peremén,
Így a pénzt, míg a verseny pereg, nyerem én.

Üvegnyerő telepd bevételéből, ha jól gazdálkodsz, még lakhelyet is vehetsz magadnak.
Jó pénzt hoz a huta-bázis,
Lesz - ha nem vagy buta - ház is!

Dél-afrikai kirándulása alkalmával andit annyira váratlanul érta a helyiek rohama, hogy a gyors menekülés közben még lábbelijét is elvesztette
Meglepte a búr attak Ancsát,
Otthagyta a túrabakancsát.

Kellemetlen: a Fekete-tengeri üdülőhely még hol van, a váltás kocsi meg már elfogyott
Messze van még Szocsi - kín...
Mert üres a kocsiszín.

A megszállot borász hisz abban, hogy a boroknak lelkük van, és észreveszik, ha mától kezdve másképp néz ki az arcod, s ettől rosszabb ízük lesz
Hanyagold a borotválkozást,
Mert nem tűrnek a borok változást!

Kecske-óda a tölgyhöz
Tele van, ó, lomboddal
a tőled illatos domboldal!

Mikor kinyitottam a kunyhóm ajtaját, a sok forgács, aminek ottlétéről nem tudtam, rámzúdult
Megtudtam, sajnos nagy fájdalommal,
hogy tele van a hodály falommal.

enyhén rasszista kecske (bocs) az egykori újpesti kedvenc húgáról, akit az a szerencsétlenség ért, hogy zsidó ügyvédje van egy perben, azok pedig köztudottan nem értenek ehhez a szakmához
Bajban van a Véber hédi,
A bíróságon héber védi.

Ha a skandináv egypetéjüek egyike áll a kapuban, akkor garantáltan nem kap a csapat gólt.
A svéd iker
Véd: siker

szerénytelenül hiszem: ez nem lett rossz kör, ugye? Méltó a tieitekhez, talán...

Gro