FF Creative Commons License 2000.12.11 0 0 252
Halihó!

Először is szeretnék Realman 2.!!!! hozzászólásához gratulálni!Az első hozzászolásod is ehhez a témához fűződik.Vajon miért lehetett neked ez a dolog annyira fontos,hogy előszörre vedd a fáradságot,majd beírj ebbe a t.-ba.Mer' ugye én azért,merthogy valamennyire rólam is szól a dolog,Más talán meg azért ír ,mert szereti a zenénket vagy éppen nagyon utálja.Olyan dolgokat feszegetsz itt,amelyek(ez valószínűleg nem mindenkinek tűnik fel),igencsak arra engednek következtetni,hogy valami személyes dolog lapíthat a háttérben.Hozzászólásoddal egyfolytában nyitott kapukat döngetsz,de már a "felütése" a mostani megnyilvánulásodnak is rosszindulatú és cinikus.(szunnyadó topic)Új információt változatlanul nem kaptunk tehát,a provokatív kérdéseiden kívül,amire ha arrogáns lennék,azt válaszolnám-Semmi közöd hozzá!-mellesleg szerintem igazam is lenne.De mivel mostmár mások kíváncsiságát is felkeltetted,azokét ,akiket ez valóban érdekelhet elmondom neked.

Az első bekezdésedben említed Dr.Vörös Andrást.
O.K. mindnyájan tudomásul vettük,te Andrist szeretted,ez rendben is van eddig.Azt is megtudjuk a "te jóvoltodból",hogy ügyvéd,merthogy az ügyetlenül, a hajánál fogva előrángatott bizonygatásod,valami ilyesmire akar gondolom kilyukadni.Mellesleg ez neki se tetszene ráadásul.De lehet,hogy ez megint csak a szokásos paranoiás rohamom.Erre még egyébként visszatérnék,az 5.pont megválaszolásakor.
"Az amerikai turné,ha szemünk előtt lebegne..."
1.Amerikai turné, lemezmegjelenés nélkül:
negativ!!!!!!!
2.Béci, a zenekar gitárosa most töltött NY-ban egy hetet,azon munkálkodott,hogy a lemezt kiadják.
Itthon egy zenekar 4-5 évet melózik azért,hogy kiadják.Sajnos ez kinnt sincs másképp,ezért sajnos nem marad más hátra,mint türelemmel várni vagy kimenni.Turnéról szó sincs, amíg nincs lemez.Mi a kimenetelt tervezzük,de mivel a kiadásról folyó tárgyalások még a kezdeti stádiumban sincsenek, ezért az itthoni kiadó talán mégse szeretné megfinanszírozni a mi "nyaralásunkat" az államokban.Konkluzió:
A zenekar saját pénzén,ami per pillanat nincs,útnak indul.Lásd Gergőék.A különbség csak annyi,hogy velünk, az amerikai hangmérnök miatt szóbaálltak a fontos emberek,de kizárólag csak miatta!!!Mivel két héttel ezelőttig úgy volt,hogy mi is a Gergőékhez hasonlóan csapot- papot itthagyunk(azóta beigazolódott hogy jól tették),ezért teljesen mindegy lett volna,hogy most megyünk vagy februárban vagy ne adj Isten később.Most úgy áll a helyzet,hogy miután Béci úgy néz ki sikerrel járt(egy lépéssel előrébb vagyunk)talán jobb pozícióval,értsd kevesebb anyagi áldozattal megússzuk,ha várunk a kintiek segítségére.Persze tudom,szerinted ez kérdéses stb.Lehet hogy te kint voltál vele?:)

Az ausztrál zenekarral kapcsolatos témáról csak annyit:(ha látod az összefüggést) Van arról fogalmad,hogy például Beck vagy egy Stabbing Westward hány lemezt ad el itthon?De vegyük csak az ausztrál!!! Taxiride-ot,(aranylemez Németországban)akit ugye "annyira nem érdekelt,hogy M.o-on mennyit ad el",hogy központilag prezentációt szerveztek nekik a kelet-európai országoknak.Hol?Hát az E-klubban.Hány lemez ment el belőlük?Mennyit nyomták TV,Rádió?
Kérdések amelyekre nem kell válaszolnom.Azt hiszem...
Viszont arra válaszolok mennyi ment el a lemezből Ausztráliában,illtve mennyiről tudok,de te lehet, hogy jobban tájékozott vagy.:)A megjelenés napján
72db fogyott el,de azóta ugye pont eltelt egy teljes év,ami persze nem jelenti azt,ahogy te is írtad,hogy azóta megduplázódott.Mivel reálisan nézve ez tényleg "szégyenletesen kevés" ezért azóta nem is érdeklődtem utána.Te megtennéd nekem?
A vizet nem kaptam annyira fel,de szerintem nekem indokoltabb volt a debütálásom az indexen mint neked,legalábbis ebben a t.-ban.:)
Nem járattál le,csak próbálsz.Az pedig nagy különbség!:)Tehát engem ez nem jellemez.
Most utoljára pedig rátérnék az 5.pontra,amire szerintem a legkíváncsibb vagy,amiért egyáltalán belementél ebbe a levélváltásba.Ez több dologból is kiderül,hogy miért,aki figyelmes,az rögtön látja.
Szóval.Tegnap találtam egy képet az egyik régi,magyar irodalom olvasókönyvemben.A hátán egy dátum,de tudom kívülről is,1986.A képen egy osztály szemből lefényképezve,ahogy ülnek a diákok a padban.Középen András,én mellette(Kovács Levente).15 éve ismerem,éveken keresztül reggeltől -estig együtt csináltunk mindent.
Kedves Realman2001!Te nekem ne papolj,hogy milyen viszony van köztem és András között,mert
úgy elküldelek mostmár tényleg felhúzva, egy melegebb égtájra,hogy holnap fogod a "Drive my hand"-et és elcseréled egy Jimmy kazettára!:)

Levente