FF Creative Commons License 2000.12.08 0 0 244
Sziasztok!

Tudom nem illene beleírogatnunk ebbe a fórumba,de
ezegyszer meg kell tennem,nehogy valaki,aki
nem figyeli a munkánkat,azt gondolja,hogy sumákok
vagyunk.:)
Kedves realman2001!
Biztos vagyok benne,hogy ismerjük egymást,vagy
legalábbis te ismersz engem.Mielőtt azt gondolnád, hogy valami nagy leleplezést írnál,szeretném arra felhívni a figyelmedet,hogy mi minden alkalommal eddig elmondtuk,hogy semmilyen gyakorlati eredményt nem értünk el se Ausztráliában,se az Államokban.Azt hiszem ennél jobban nem tudjuk meghúzni magunkat.Az eladott példányszám nagyságrendileg stimmel,de azért
ennél egy picit több.Nem tudom van e fogalmad arról,egyébként mennyit ad el Magyarországon egy hozzánk hasonló ausztrál banda.Nagyon jól tájékozott lehetsz,de azt hiszem a zenekar amerikai esélyeinek latolgatását szerintem ne forszírozzuk.Ettől függetlenül
ugye nem akarod ,hogy szégyenkezzünk?Vagy kellene?
A "gyanús amerikai utazás" eltolódásához csak annyit fűznék,hogy a lemezünk most jelent meg Magyarországon novemberben,szerinted jó lett volna,ha decemberben lelépünk és hagyjuk a p... az egészet itthon?Ha itthon nem fogy a lemez,akkor semmilyen támogatást nem kapunk senkitől.Gondolkozz ember,mielőtt energiákat ölsz
abba,hogy másokat lejárass és a fórumon olyan embereket sértegess mint Brezol,aki megpróbál
normális ember módjára jóindulattal és optimizmussal hozzállni a dolgokhoz.Úgy látszik ez már soha nem fog itt megváltozni...A tuti információidra pedig mindannyian kiváncsiak vagyunk,hátha én még nem tudok valamiről,de tényleg...Fel vagy hatalmazva...leplezz le bennünket...:)