Kedves OsamaBinLaden!
Először is, nincs egy szabad státuszod? Szívesen vállalnék nálad munkát, ne ijedj meg, nevelhető vagyok.
A véleményedhez:
Voltak betegek a gyerekeim, akkor mindig a Madarász, vagy a Heim Pál kórházba vittem őket. Nem voltak ott sem Mengelék, sem a gyermekeik, nem is értem, hogy ez hogy jön ide. Valamelyik topikban ma olvastam valami hasonlót, (apákról és fiaikról) de ezzel a témával nem tudom összerakni. Szval az egészségügy problémáiért nem hiszen hogy nevezettek, vagy leszármazottaik lennének felelősek.
A metróval kapcsolatos összegeket nem tudom honnan veszed ezek egyszerűen nem igazak, az 1 milliárdos sikkasztás is pusztán csak legfeljebb a Magyar Fórum, vagy a Demokrata tutti híre, de ez nem más mint politikai rágalmazás és pletyka, ti. bizonyíték még sehol.
Bokros a csp.kifizetést jövedelemhez igazította, így valóban csak azoktól vette el, akik nem voltak rászorulva. Most azok is megkapják alanyi jogon, ismétlem, akiknek ez csak a gyerek havi zsebpénzkiegészítése.
Nem a MIÉP-be szándékozom belépni, hanem az SZDSZ-be.
Cser Ágnest persze nem szeretitek, 20000.-Ft-nál nagyon visszaélést nem tudtak rábizonyítani, viszont azok közé tartozik, aki nyilvánosan szembe mer szállni a fijukkal.
Nem tudom, honnan veszed a bátorságot, hogy egyes politiksi vezetőket narkódílereknek nevezzél? Van ellenük eljárás, bírósági ítélet?
Csak hülye, folyosói, szobasarki pletykákat ismételgetsz úgy, hogy átsüt minden szavadon a gyűlőlet.
A többi meg majd a választásokon kiderül.
Egyébként a múltat feszegetheted, ha nincs jobb dolgod, de szerintem inkább a jövőt kéne építeni. Vannak dolgok, amin már nem változtathatsz, és vannak olyanok, amelyekre még hatással lehetsz.
Végezetül a legdöbbenetesebb megállapításod, melyszerint a fidesz politikája a legcivilizáltabb.
Itt antagonisztikus az ellentét közöttünk. Elkeserít, hogy te ezt a kormányzási módot civilizáltnak találod. Szerintem az elmúlt 10 évben ennél civilizálatlanabb, bunkóbb vezetés nem volt, sőt a késő kádári vezetéssel is felvehetik a versenyt. És lehet, hogy ebben az OVIék győznének.
édesanya