acidangel Creative Commons License 2000.12.06 0 0 5600
Nekem azért nincs top tizem,mert én nem vagyok adamskij,hogy az összegürizett pénzemet ilyen zenének nevezett szarokba fektessem:)))).
Most komolyan:meg tudom számolni,hogy idén hány cédét vettem,ezek nagyrésze újrakiadás,de a Nothing Like the Sun-os Marcus Miller,Archie Shepp és Stan Getz mellé csak befér egy kósza FAntomas,aminek én legalább 3x láttam a konciját a zwei-en,esetleg némi tökéletes kör,de őket lassan illik szeretni...BTW:Ti mit szerettek annyira abban a Nevermore-ban???A Szenkcsüerit még én is szerettem,de ez olyan kábé,mint Bryan Ferry után Bóvli Dávidot hallgatni...visszaesés erősen.(ja bocs,a Stanley Clarke válogatást kihagytam :))) ).Mi van még???Év koncija nekem a Boom Boom-okon kivül(az összes,a Tátraiék olyan metálba nyomják a Come Together-t,hogy már-már hedbengelni kezdtem a haverommal...a szörp krájzisz,az interjúval 1gyütt.Kicsit durva volt Karltól megérdeklődni,hogy enne -e bifszteket,ha éhhalál küszöbén ez lenne az uccsó mentsége és Vincent-tel gondoltuk,hogy csülköt kéne vinni dedikáltatni vele,de sajna a Vino-nak szánt ablaküveg és aratópálesz is kútbaesett...:)))aa.