édesanya Creative Commons License 2000.12.05 0 0 678
Kedves OsamaBinLaden!

Nem vagyok Kokoma, egyébként az MSZP-ből ő az a kevés akit kedvelek.

Én személy szerint szívesen írnék Svájcból, de sajnos az itteni tapasztalataimat vagyok kénytelen megosztani. Nem mennék bele a metróba, erről van bizonyára topik, de itt elsősorban az államot nem kp.kiadás, hanem garanciavállaás kötelezte. Ettől még nem lesznek az emberek szegényebbek.

Az egészségügy a komcsi érában sem ment jól, de az nem azt jelenti, hogy mostmár mindig legyen valami szar, ha az is volt. Ugyanis a Fidesz választási igéretete volt a TB rendszer reformja. Soha nem dolgoztam az eü-ben, illetve 12 éves koromban a hetvenes évek elején nyári szünidőben. Egyébként akkor a helyzet sokkal joöbb volt.
Soha nem voltam semmilyen pártnak a tagja, de most készülök belépni.

Bokros valóban elvett,de elsősorban azoktól, akik egyébként sem voltak rászorulva. Azoknak, akik a családi pótlék csak a zsebpénzhez egy kis kiegészítés.

Szegény vagyok, de édesanya. És valóban olvasom a népszabit, persze nem a párnám alatt tartom, de az országban a legtöbb ember ezt a napilapot olvassa, akkor ez nem lehet olyan nagy dráma.

Nem tudom, te milyen újsággal fekszel csak sejtésem van, szíved joga, te abból szerzed az infókat.

Ja, és nem szándékozom az utcára vonulni, ez más politikai beállítottságú emberek szokása.
Én majd csak szavazni megyek és remélem, minél többen ezt az utat választják.

édesanya