Törölt nick Creative Commons License 2000.12.05 0 0 1521
JiG, ha visszalapozol, erről volt már szó korábban. Mindenképpen üdvözlendő, hogy van egy ilyen lap. Ma minden újság 500 forintba kerül, ez az egységár, ami ennél a lapnál nem biztos, hogy bármi nyereséget hoz jelenleg.

Az Óra Magazin egy viszonylag új folyóirat, nincs nagy hagyománya nálunk, még ki kell forrnia magát és meg kell teremtenie a stabil létalapját. Szerintem vedd csak meg, ezzel is a békét véded :-)

Mint karórákból is sokféle ízlésnek eleget tevő van, az újságokkal is ez a helyzet. Nekem speciel valamiért nem tetszik a magazin tipográfiája és zavar, hogy nem mindegyik fotó olyan éles és részletgazdag ahogy én szeretném, de ezektől még szeretem a lapot. Most már azt sem javasolnám, hogy változtassák meg a címlapot, hiszen a karakteres megjelenése (ami nekem nem igazán tetszik a háromféle betűtípussal, az egyszínű de mindig más színű csíkkal, a harmad / kétharmad fekete-fehérrel, az aránytalanul túlméretezett "címlaplánnyal") talán már kezd eljutni az olvasók tudatáig és előbb-utóbb egyre többen emelik le a polcról.

Szerintem örüljünk, hogy van aki csinálja, kívánjuk, hogy erősödjön meg, adjunk mi is anyagokat (ha bírunk) aztán majd elővezethetjük "improvement request"-jeinket is.

Előzmény: JiG (1520)