wicca Creative Commons License 2000.12.04 0 0 164
Nagyon jól összefoglaltad a nyelvvel kapcsolatos dolgokat. Hejába beszél az amcsi apuka otthon a gyerekkel angolul, ha a gyerek magyar iskolába jár, magyar tv-t néz, és max heti 2 angol órája van (sarkítok). Az is igaz, hogy új nyelvet elég könnyen megtanultam, hmmmm ha nem számítjuk a németet, amit sose szertettem meg igazán, ezért csak küszködtem vele..:-)))

Szia kheiron, mingyá bekukkantok a bikákhoz!

A nagyanyám nem nagyon mozdul ki otthonról, tehát nem túlzottan érdekes, hogy hogyan érzi magát,m merthogy ez csupán rólunk állít ki bizonyítványt! :-))) Nem várható el egy 78 éves öregasszonytól, hogy kezdje el ezt a borzalmasan nehéz magyar nyelvet tanulni... :-)

Vikilány! Nem sok ismerősőm engedhette meg magának a puccosabb esküvöt, de egy mégis volt, és meg kell mondanom, hogy nagyon klassz, díszes és exkluzív meghívójuk volt. A borítékon imitált bélyeg az ifjú párt ábrázolta (jó tudom, neked igazi bélyeg kellene..), és belülről is nagyon igényes volt maga a meghívó. Ne keseredj el! Nem ezen fog múlni a klassz esküvő! :-) Húúúú az az amcsi-angol szokás nagyon tetszik nekem, hogy az apa vezeti az oltár elé a lányát, ahol mintegy átadja a vőlegénynek... nem tom ez Mao.-n megoldható-e mert a hagyományos dolgok állati unalmasak. A legunalmasabb meg a Nászinduló brrr... De ez offtopic volt, bocsesz! :-)

Előzmény: Jó Ember (163)