szasze Creative Commons License 2000.12.02 0 0 658
Javaslom, hogy tárgyaljunk ki egy témát, és utána menjünk a következőre, mert különben nagyon hosszuakat kellene írnunk. Tehát most maradjunk az elsőnél, aztán lépjünk tovább. Rendben ?

"1) Az ország nem az ő regnálásuk alatt szakadt szét nagyon szegényekre és nagyon gazdagokra. Maximum csak nem volt ildomos ilyenekről írni korábban. "

Akkor is ők regnáltak, amikor nem volt róla ildomos beszélni. (Gondolom, a 90 előtti időkről beszélünk.)

Államhatalom nem a szerint van alapvetően kétféle, hogy erős, vagy gyenge. Hanem a szerint, hogy a nép által választott-e, vagy nem.

""Nagy társadalmi egyenlőtlenséget nagy mértékű újraelosztás tud enyhíteni." Bolsevik szöveg mai köntösben. Javaslom, hogy kezdjék ezt a nagy elosztást a te pénzeddel, majd a veled szimpatizálók pénzével. Kíváncsi vagyok, mit szólnál ehhez? :-)"

Azzal IS csinálják. Tetszik, vagy nem: a demokrácia ilyen. Mindenki egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel bír. Te ugyanannyival, mint én. Olyan vezetést bízunk meg négy évre, amilyet akarunk. Te, én, és a többiek. Akit többen támogatnak, az győz.

Előzmény: fordfairlane (655)