klia Creative Commons License 2000.12.01 0 0 80
Kedves TanGó!

Bocsánat, ezer bocsánat. El is felejtettem, hogy nem válaszoltam. Tulajdonképpen azt hittem, hogy világos vagyok, de ezek szerint nem.
Tehát a véleményem a következő: A chatre már nem céltalanul, beszélgető partnerre vadászva megyek, hanem az index fórum törzsasztaláról megismert nett társakat hívom meghatározott időben beszélgetni. De ezt csak ritkán teszem, mert tökéletesen kielégít az eszmecsere e formája, amit most éppen veled is teszek. Hogy arra a kérdésedre is válaszoljak melyik ez a chat: a Treffort-Net Chat. Ezt a www.startlap.com chatjei között találtam. Csak azért hívom oda, akikkel beszélgetni szeretnék, mert az index elég lassú, és türelmetlen vagyok, az pedig igen bevált, gyors. Az én nett hozzáférésem a munkahelyi Kerszöv (CD jogtárat fizetik elő, és ennek fejében igen alacsony előfizetési díj ellenében korlátlan a hozzáférés), ami sajnos az utóbbi időben szinte ellehetetlenült a lassúság miatt. Nincs időm, és főként anyagi lehetőségem a hozzászólásokra, ha egy-egy index válasz hálóra küldésére 10 percet is kell várni. A munkahelyen ez lehetetlen, megfizettetnék velem. Itthon is kihasználom a munkahelyi korlátlan hozzáférési lehetőséget, a MATÁV Mindenkinek díjcsomag előfizetéssel. De még így sem bírom elviselni, ha hosszan kell várakoznom arra, hogy például Neked is válaszolhassak. Most egy új hozzáférési kóddal jöttem fel, ami elég gyorsnak látszik. Várom válaszod, ha még itt vagy. Ha gondolod további beszélgetésre átmehetünk a fent említett chatre is.
Üdv klia

Előzmény: Törölt nick (79)