klia
2000.12.01
|
|
0 0
78
|
Kedves Wasek!
Igen valóban előfordul, hogy a látszat csal. De nálam az első benyomás igen sokat nyom a latba. A virtuális világra pedig különösen érvényes, hiszen ott nem látjuk egymást, csak a szavak közvetítenek. Nyilván való, ha ellenszenves a hatás, akkor nem reagálom le. Nyugodt lélekkel tehetem, hiszen személyesen nem, csak a szavaink találkoznak, vagy nem. Éppen ezért mint már több alkalommal kifejtettem, inkább az index fórum törzsasztalán szörfözve keresem, halászom a nekem szimpatikus, "lelki rokonaimat", akikkel aztán chatelek, vagy személyesen találkozom. Bevallom inkább a fórum törzsasztal hive vagyok. Itt tálalt "direkt témákhoz" szólok, vagy nem. Fantasztikus élmény, amikor velem azonosulni tudó "lelkekre" találok. Komolyan mondom, hogy van egy-két nett társam, akikről többet tudok, nagyobb "rokonságban" vagyok, mint a valóságos hozzátartozóimmal. Igazi üdülés a társaságuk. Ha egy nap nem beszélek velük a hálón, elvonási tüneteim jelentkeznek. Vastaggal szedett kiemeléseddel egyetértek, valóban érdekes változások zajlanak le az emberi lélekben. Hála Istennnek az idő orvosság. Mindent meggyógyít. Ahogy mondod, egy-két hét, (kinek, kinek a vérmérséklete szerint) csodákra képes. Hihetetlen változásokon tud átmenni a lélek. Erre jómagam élő példa vagyok. |
Előzmény: WaseK (76)
|
|