wicca Creative Commons License 2000.12.01 0 0 153
Ilyen az én formám! Fiatalkoruak! :-))))

Nekem más dolgok jutnak eszembe. A szeretet ahogy fogadnak, rengeteg saláta, igazi - nem mártogatós - tea. Dosztojevszkij Félkegyelműje, a fehér éjszakák, amikor a Néva partján sétált mindenki és néztük, ahogy a hidakat kinyitják és kúsznak a tenger felé azok az óriási hajók, és a Pugacsova 3 dala, amiben sima gitár mellett énekel, állati szépen. Egyszer rajtakaptam anyámat, amikor ezeket a dalokat hallgatta és bőgött. Honvágya volt. Hiányoztak a barátai, meg összejött minden.
Amikor ki voltam borulva a fifty-fiftység miatt és beszélgetttem erről a pcikológussal ő mondott érdekes dolgokat. Azt mondta, hogy mivel lány vagyok a nőies dolgokat anyámtól tanulom meg, mivel ez meghatározó, ezért érzem azt, hogy egy részem orosz. Neked apád orosz, talán ezért gyengébbek a hatások. Bár én apámat is imádom, és vele is szoktam szövetkezni anyám ellenében. Ugyanakkor néha az égre emeli a szemét és hangosan felsóhajt, hogy ezek az orosz nők!! :-)))

Rossz dolgok mindenhol vannak. Nekem is mondták már 12 éves koromban, hogy orosz kurva húzzál haza. 12 évesen, jó mi? Nnna meg az a sok : kák u nász, kák u vász, összehasonlítgatás, mi mennyibe kerül itt meg ott, meg mi hogy működik, hogy lehet elintézni, borzasztó tud lenni. Asszem meg tudlak érteni, Mishi drága. Meg tök jó az írásodból áradó optimizmus, szemben az oroszok szokásos lesz ez még így sem hozzáállásával, ami bennem is tisztességesen megvan....

Kiváncsi lennék hogy mások hogy élték meg a fifty-fiftységet... Én csak 1-2 ilyen "testvért" ismerek.. mindegyik más. :-)

Előzmény: Mishi (151)