Törölt nick
2000.12.01
|
|
0 0
1501
|
Szervusztok !
SLR !
A Junghans-tól nem csak az én véleményem, hogy a Max Bill az érdemes darab, hanem tekints ide . Itt is csak ezt jegyzik.
Egyébként én valamelyest hajlok a szögletes német felfogásra, így tőlem sem áll távol a funkuhr (mint már ezt leírtam pár százzal ezelőtt, időreferenciaként előbb utóbb kellene is egy), azonban ez az óra
sem nem tetszik, sem nincs rajta mit szeretni. (Az ilyen érzést nagyon jól körülírta az Óra Magazin új számának 59. oldalán található cikke.)
Mindez persze független az általad itt tapasztalt "erős vonzódás ... a technika 100 évvel ezelőtti állása ... iránt"-tól.
Engem tán az is elfogódottá tesz a hagyományos mech. Junghans irányába, hogy Apám egy kézifelhúzós darabot birtokol több, mint harminc éve (tizenhat évig hordta is) és ezt jelentősebb baj nélkül bírta.
Apropó, Óra Magazin !
Leslie !
Nem valószínű, hogy hozzájutsz a 2. lapszámhoz, eddig az általam ismertek közül senkinek sem sikerült.
Tényleg ! Mi volt benne, hogy így elkapkodták ?
Te_O !
No, az általad írttal már rendben van a mágnesesség elleni védelem.
Normál mértékű behatás - mágneses erővonalak tokon keresztül záródnak - behatás később megszűnik - pólusok visszarendeződnek. Ergo nem érte és nem éri felmágnesező hatás a szerkezetet.
NPZ
|
|