szasze Creative Commons License 2000.11.30 0 0 641

1. A gazdag emberek lakta településeknek az az érdeke, hogy minél nagyobb adóhányad maradjon náluk, a szegényeknek pedig az, hogy minél nagyobb legyen a fejkvóta. Ezzel az intézkedéssel csökkent a különbség a gazdag és a szegény régiók között. Feltételezem, hogy a "fejkvóta" növekedett.

2. Brüsszelben NEM azt cáfolták, amit Kövér, Orbán, és Szájer állít. A szóvivő azt cáfolta, hogy az MSZP megkereste volna a BŐVUTÉSI BIZOTTSÁGOT.

Valójában szoclib képviselők folytattak lejárató kampányt, amelynek egyik nyilvánvaló célja az országjelentés rossz irányba történő befolyásolása volt. Nem sikerült nekik. Mindannyiunk szerencséjére.

Holnapra még többet fogunk tudni a dologról.

3. Engem ez nem zavar. Elfogadom, hogy téged igen.

4. Nagyon helyesen teszik, hogy nem engedik a gázárakat korlátlanul emelni. A dolog negatív oldala nagyságrendekkel kissebb, mint a pozitív oldala. A kormánynak ezt kell mérlegre tennie. Jól döntött.

5. A szövetkezeteknek lehetőséget kell adni a feloszlásra. Szerintem ez logikus. Szabadság nélkül nincs együttműködés. Azt nem értem, hogy ez eddig miért nem történt meg.
Én egyébként az árvizekkel nem tréfálkoznék.

Kiváncsian várom a folytatást.

.

Előzmény: fordfairlane (640)