tunderilona Creative Commons License 2000.11.30 0 0 324
Kilroy
„Szerintem kissé túl szûk kör ez a pár szórakoztató mûsor,…”
Ott volt a felsorolás végén a stb. Azért írtam ki csak az említetteket, mert azokban konkrétan tudom, hogy szerepelt álmaink tárgya.

A közismert és a közszereplő viszont – hallásra – nekem egyáltalán nem ugyanaz. Ott van pl. Szeva, aki azért elég közismert, mégsem mondanám közszereplőnek. :-)

X polgártárs
A Brava egy húgyszar – már elnézést, bár asszem te is erre gondoltál. Alig tudtam eladni az enyémet, pedig a színe valami egyedi hányás volt. Persze ára azért van.

TaNGó
Nekem is nagyon erotikus a hangom, tehát a topic marad. Vagy ez így nem logikus?
De nem értem. Ha valakinek – szerinted – erotikus a hangja, akkor az jó ember? Vagy hogy is van ez most akkor?

bullseye
Van abban valami amit írsz. Bár – ha végig láttad biztos emléxel – egyszer, amikor a nő már nagyon terelt volna, a Jenő elég durván rákérdezett, valami olyasmi hangzott el, hogy: „Rita! Tudtad, hogy miért hívtalak meg, tudtad, hogy miről fogok kérdezni, igaz?” „Igen és válaszolok is.” „Dehogy válaszolsz! Négyszer kérdeztem meg valamit és még mindig nem kaptam rá feleletet!” – ez utóbbi mondat valódi indulatról tanúskodott (szerintem). Biztos, hogy nem szószerinti az idézet, hiszen elég régen volt már a műsor. (Lehet, hogy fent van már a neten.)
Tehát, számomra ebből az derült ki, hogy a nő számíthatott egy ilyen beszélgetésre. Vagy általában a live interjúkat kéne elfelejtenie a néninek? :-)