WaseK
2000.11.29
|
|
0 0
76
|
Kedves klia
Látom ebben egyetértünk, hogy nem mindenkivel lehet rendesen beszélgetni a chateken.De hidd el az elsô látszat nagyon sokszor csak.Volt nekem is olyan ismerôsöm akivel úgy ismerkedtem meg, hogy egy kicsit kiengedtem a gözt egy szobában más emberkékkel, vagyis hülyültem.Voltak ott páran és az egyik gyerek szintén ilyen "hülye" benyomást tett rám.Aztán beszédbe elegyedtünk és kiderült, hogy normális a gyerek és azóta is tartjuk a kapcsolatot.Vagyis ha valaki pont akkor akart volna megismerni mikor én ott és akkor kiengedtem a gôzt, hát elkönyvelt volna engem is.Elismerem persze, hogy van olyan is aki nem csak játsza a szórakozottat, hanem késöbb is olyan marad.De többségében ezek a 13-18 éves korosztályhoz tartoznak.Nagyobbnak akarnak látszani mint amennyik, mert itt ugye nem látjuk öket.De arra még nem jöttek rá hogy nem csak fizikailag lehet megbukni.Aztán 18 évtôl ezt (ki elöbb ki utóbb) de kinövik elkezdenek barátokat keresni.Vagy éppen társat keresnek, de közben is taláálnak olyanokat akik mellettük maradnak hasolnó nézeteik miatt.
Ami meg a más-más oldalról való meglátást illeti teljes mértékben egyetértek Veled.Pontosan tegnap volt az a pont, hogy én ezt nem tudtam megtenni, rettentô ideges voltam, éreztem(bár nem tudtam), hogy igazam van, de nem tudtam bizonyitani.Szerencsére a Kedvesem megnyugtatott és segiteni próbált.Pont olyan érveket hozott fel nekem amiket én mondtam régebben, de ugye az akkor eszébe sem jut az embernek.És ma már túl vagyok az egészen.
Ugyan eltér a témától, de beirom akkor is azt a szólást amit az elöbb említettem, mert szerintem nagyrészt igaz:
"Ird fel egy papirra azt az 5 dolgot ami ma a legnagyobb problémád és a legjobban foglalkoztat, majd tedd el.Vedd elô egy hét mulva és be kell látnod, hogy az az 5 probléma nem is volt olyan nagy"
WaseK |
Előzmény: klia (74)
|
|