tunderilona Creative Commons License 2000.11.29 0 0 319
pancho
„Ilyen alapon én is csak kiírtam magamból, ami nem tetszett. Ettől jobb helyet kereseve sem találhattam volna. „
Mint már mondtam, nem az a baj _amit_ írtál, hanem _amilyen stílusban_ írtad. És bizony lenne jobb hely a stílus használatára, esetleg egy „Pfuj tunderilona” című topicban.

„Azt, hogy valaki így nyit egy topicot - hogy fújol egy közszereplőt -, én nem a vélemyénkülönbség kulturált ütköztetésének nevezném…”
A topicot nem én nyitottam, a címét sem én adtam, de ha már van egy ilyen az arra van, hogy vélemények találkozhassanak, mint ahogy az történik is.
Én mindössze arra szeretnék rávilágítani, hogy mindez történhet felnőtt emberekhez méltó hangnemben is.

„…másrészt mutass rá, hol mocskolta bárki a felmenőidet”
Ezt nevezem én szőrszálhasogatásnak. A kifejezés (egymás felmenőinek mocskolása) ha úgy tetszik csupán egy szófordulat volt, semmi esetre sem konkrét tényre utalt. Ennyire paranoiásnak tűnnék a hozzászólásaim alapján?

Kilroy, Duda
A Heti7es, az Esti Showder, a csiszár.hu stb. szórakoztató műsorokban szereplő, egyébként is közismert emberek tevékenységét hívom én közszereplésnek. Ha nagyon messze vagyok az igazságtól, javítsatok ki.

Joe Black: egyet tudok érteni :-)A kocsi meglep. Valaki azt írta korábban, hogy szegény Kr álla épphogy nem kopik fel az élsportolásból. Persze a Csiszár akkor milyen építkezésen segédkezett?! :-O Ilyen ziccereket kihagynék, látod?! :-)

A csiszár.hu egyébként tényleg csak nekem tetszett annyira?