Sziasztok!
Végigolvasván a koncert utáni reakciókat, bennem is csak megerősítésre talált az a nem túl pozitív érzés, miszerint a mostani koncert nem volt olyan fergeteges, mint amire számítottunk. Persze mindenki mondja, hogy jó volt, meg minden, de azért valljuk be őszintén, hogy többre számítottunk. Ha mármi, elfogult rajongók is ezt mondjuk, mit mondhat egy olyan ember, mint pl. a barátom, aki egyenesen utálja Ákost. Neki nem is mertem bevallani, hogy nem ájultam el tőle, mert akkor egyből jönne azzal, hogy "na ugye megmondtam". Furcsa volt magamon tapasztalni, hogy be tudok indulni a "zúzós" kemény rockos dolgokra, merthogy én nem bírom a kemény zenét. A "Keresem az utam"-tól féltem, hogy hogy fogja előadni, mert már nagyon unom, de hatalmas meglepetés volt az a jó kis rockos változat.
Figyeltétek, hogy milyen dumákat levágott? A barátnőmmel olyanokat röhögtünk rajta! Aszongya: "csillag virágaim"... "ezennel felavattuk a sap rendezvénycsarnokot" És nem ám úgy mondta, ahogy ell, hogy "eszápé", hanem fonetikusan, ahogy írva vagyon: sap! Philip a Z+ -on szerintem találóan úgy fogalmazott a legutóbbi Ákos beszélgetés során, hogy " a BS kábriósága miatt kell máshol tartani a koncertet". Ez jó!
Ahogy írjátok, hogy ki merre állt, szerintem akár egymás mellett is állhattunk volna, mert mi is a keverőpult előtt álltunk, egy kicsit balra tőle. És körülöttem is tele volt olyanokkal, akik nem is énekeltek, és nem is táncoltak. Meg is voltam lepve. Azt játszottuk a barátnőmmel, hogy mikor elkezdődik egy szám, melyikünk találja ki, hamarabb, hogy melyik szám lesz az. Ezt ajánlom indenkinek, jó móka. Mi persze tomboltunk, főleg a végefelé, a Szívsebésznél, meg az Ideális popsztárnál. Ja, meg volt még egy jó jelenet, ami eszembe jutott. Nem tudom láttátok-e, egyszer a Samu felé sétált Ákos, de Samu nem látta, és a gitár végél majdnem eltalálta Ákos. Teljesen el kellett hajolnia, nehogy lefejelje!
És még valami: észrevettétek, amikor a Titok szám alatt Samu gitárja kissé túl erősre volt állítva, és Ákos intett neki, hogy vegyen vissza! Tökre megijedt, amikor meghallotta!
Egy valamit áruljatok el: hogy lehet élőben olyan hangot kiadni, mint a Kezem a Fegyveren énekhangja? Az nem egy gépek által torzított hang?