Bennem a pénteki koncert ezúttal vegyes érzéseket keltett... Sokkal több időnek kellett eltelnie, míg a dalok "hatni" tudtak. Komolyan mondom, végigásítoztam az első fél órát, pedig milyen ütős kis dalok voltak a repertoárban! Talán nem voltam elég befogadó. S, bár az új dalok is tetszettek, igazából a Ki helyet szeretsz?-nél oldódtam fel... A Test dalai kellemes emlékeket ébresztenek bennem :-)), s erre most nagyon nagy szükségem volt/van...
A helyszínről szó szerint azt hittem, hogy sátor :-), ehhez képest jobb körülményeket találtam, de egy BS-t nyílván nem tudott pótolni... Elveszítette a monumentalitását a lemezbemutató. Pedig a koncert elején minden eddiginél brutálisabb fényjátékot vetettek be. Nagyon
tetszett. A hanggal nem volt semmilyen problémám, talán mert jó helyen (a keverő előtt) álltunk. A dalok rendben, előadás rendben, közönség lelkesedése a szokásos :-).
Egy komoly érvágás történt csupán: kimaradt a Szívsebész intro-ja... Valamint Ákos egyforma, de más színű "army" feelingű ruházata sem igazán tetszett.
De mindegy.
Örültem, hogy nagyon sok fiatalt láttam, akiknek minden bizonnyal első, esetleg második koncertje volt a mostani... :-))
Üdv,
Márk
"...kiöllek magamból, hogy
ne fájjon többé, ami vagy!
Ne fájjon többé!
NE FÁJJON TÖBBÉÉÉÉÉ!"