Hapcibeno Creative Commons License 2000.11.27 0 0 35
gyak

sajnos a becsi koncertrol nem tudok velemenyt mondani, mivel nem lattam, de igazsag szerint nekem a mostani koncertek jobban bejonnek mint mongyuk a 90-91-esek, tobb a regi szam, energikusan, jol nyomjak a fiuk, mig a Vision Thing turnerol csak a faradt unalom jott le (kb. 10 koncertfelvetelt hallottam rola, persze mind ua). 92-tol szerintem 1re jobbak, birom h elovettek ilyeneket mint az On The Wire, vagy pl. korabban a Fix
Hallottam en is h allitolag geprol megy az egesz, egy darabig nyomtak is egy zenei kiseret nelkuli szamot (Stop Dragging My Heart Around), allitolag ennek cafolataul, mongyuk eleg szornyu, szoval nem tunik plebekknek
A pecsas koncert szerintem azert nem volt rossz, bar a setlist eleg gyengecske volt akkoriban es AE se volt tul lelkes a parezres kozonseg elott, monta is h ide se jon tobbet, es tenyleg (a DM-el se jott ugye) :((
Azert jobban bejott utana (v elotte volt?) a BSben a Mission, azon meg annyian se voltak mint a SOMon (taxisblokad), azt megis tuttak jaccani rendesen, szoval szimpibb volt a hozzaallasuk, meg +is koszontek h eljottunk +ilyenek

csa
Hapcibeno

Előzmény: gyak (29)